U bent nu hier:

    Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten presenteert jaarplan 2014

     |  De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) brengt haar tweede jaarplan uit. In het jaarplan 2014 geeft de RGS inzicht in de processen van de RGS, de voorgenomen activiteiten en de werkzaamheden van de commissie kwaliteit en de commissie visiteren. De RGS ging op 1 januari 2013 van start als opvolger van de voormalige drie registratiecommissies HVRC, MSRC en SGRC. »»


    Overleg over toetsingspraktijk euthanasie is stap in goede richting

     |  De KNMG steunt het voorstel van minister Schippers (VWS) om periodiek de toetsing rond euthanasie te bespreken. 'Het is een stap in de goede richting', zegt Lode Wigersma, algemeen directeur KNMG. 'Dit overleg leidt hopelijk tot meer zekerheid voor artsen en maatschappij over de toetsingspraktijk rond de uitvoering van euthanasie.' »»


Datum   Titel
08-04-2014   Minister stemt in met erkenning sportgeneeskunde als specialisme
04-04-2014   Transparantieregister Zorg publiceert nieuwe gegevens
02-04-2014   Reminder reden van voorschrijven
02-04-2014   Uitgave Medisch Contact voortaan in eigen beheer
21-03-2014   Lancering website Platform Medisch Leiderschap

GAIA - Accreditatie
Gemeenschappelijke Accreditatie Internet applicatie (GAIA).
Hier kunt u accreditatie aanvragen van nascholing.


Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS)
De RGS voert regels uit van het CGS rond (her)registratie van geneeskundig specialisten en profielartsen, de registratie bij opleiding tot geneeskundig specialist en profielarts en de erkenning van opleiders en opleidingen.


College Geneeskundige Specialismen (CGS)

Het CGS stelt regels vast voor de opleidingen, de erkenning van opleidingen en opleiders en de (her)registratie van specialisten en profielartsen.


KNMG Artseninfolijn
Hulp bij lidmaatschapszaken, adreswijzigingen en GAIA.
Advies bij juridische en medisch-ethische vragen.


KNMG Loopbaanbureau
Artsen (in spé) die advies en ondersteuning nodig hebben bij de beantwoording van loopbaanvragen vinden een antwoord bij het KNMG Loopbaanbureau. Ook: Beroepskeuze voor artsen.


Geneeskundestudent
De KNMG biedt ruim 17.000 geneeskundestudenten een gratis lidmaatschap aan. Dit lidmaatschap biedt verschillende voordelen en ondersteunt aankomende artsen in het maken van de juiste beroepskeuze.


SCEN

Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland.


Ook van de KNMG:

Medisch Contact  |  Arts in Spe  |  Artsennet  |  Modern opleiden

Beroepskeuze voor artsen  |  KNMG Congresbureau

HealthApp award

KNMG en VvAA mobiel bekronen de beste medische apps met de Health app award 2014. Draag uw favoriete medische app voor >

Artsenfederatie KNMG bevordert de kwaliteit, veiligheid, transparantie en toetsbaarheid van medisch handelen en ondersteunt artsen daarin. Dit werk voeren we uit in nauwe samenhang met de zeven federatiepartners van de KNMG. Lees meer

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd