U bent nu hier:

Prof. dr. Rutger Jan van der Gaag per 1 januari 2013 nieuwe voorzitter KNMG

Rutger Jan van der Gaag volgt op 1 januari 2013 Arie Nieuwenhuijzen Kruseman op als voorzitter van de KNMG.  Gisteren heeft de Algemene Vergadering van de KNMG hem benoemd voor een periode van vier jaar.

Foto: Flip Franssen Foto: Flip Franssen

Van der Gaag is op dit moment onder meer voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) en hoogleraar (Klinische Kinder- & Jeugd) Psychiatrie aan het Universitair Medisch Centrum Nijmegen St Radboud. Ook is hij als practicus en opleider verbonden aan Karakter, expertisecentrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie.

De zittingstermijn van prof. dr. Arie Nieuwenhuijzen Kruseman eindigt op 31 december 2012. Sinds 2009 levert Kruseman als voorzitter van de artsenfederatie een belangrijke bijdrage aan vele onderwerpen in de gezondheidszorg en aan de verdere ontwikkeling en profilering van de KNMG.

Zie ook:

Laatst gewijzigd: 25 mei 2012

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht. Ziet u geen reactieformulier?

U kunt ook reageren door een e-mail te sturen naar communicatie@fed.knmg.nl

Uw reactie mag maximaal 4000 tekens (incl. spaties) bevatten.

Column

    Meer geluk dan wijsheid

    Meer geluk dan wijsheid "De feestmaand is begonnen en de goede voornemens liggen op de loer. Mijn handen jeuken alweer. Zo ook mijn drang om u te bestoken met goedbedoelde en ongevraagde adviezen over uw eigen gezondheid en welzijn als arts. Gelukkig ben ik niet de enige." Column van Hans Rode. »»


Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd