U bent nu hier:

De juiste arts op de juiste plaats

Het KNMG Loopbaanbureau ondersteunt artsen (in spé) bij het maken van een evenwichtige keuze in hun beroep. Deze keuze sluit aan bij de persoonlijke kwaliteiten, prioriteiten en de levensfase waarin u zich bevindt. Een arts op de juiste plaats heeft meer motivatie, vitaliteit, inzet, medeverantwoordelijkheid, creativiteit en productiviteit!


Uitgelicht

Je hebt een klok maar heb je ook de tijd?? Praktisch werken, drukke afdeling bemannen, onderzoek doen, studeren, etentje, sporten, familie ……..en uitrusten, overzicht hebben en behouden. Vind jij het ook lastig om dit in 24 uur per dag te plannen en met goed gevoel af te ronden? Drie belangrijke ingrediënten om voldoening uit je studie of werk te halen komen aan bod in de training Timemanagement. Het gaat om: een realistische tijdsplanning maken – en halen, duidelijke vorderingen maken in je werkzaamheden en weten wat jij belangrijk vindt, wat jij kunt en wat jij wilt. 
Schrijf je nu in


Training op maat

Bent u op zoek naar een workshop of training op uw eigen locatie? Precies afgestemd op de behoefte van uw afdeling of organisatie? Het KNMG Loopbaanbureau verzorgt workshops en trainingen op maat. Op elke gewenste locatie. Wij ontwikkelen deze graag speciaal voor u.


Beroepskeuze voor artsen

Wat voor arts wil jij zijn?

Keuzes maken doe je elke dag. Maar wat als je nou worstelt met de keuze wat je na je studie geneeskunde gaat doen. Een aantal studenten weet al vanaf de eerste dag van de studie wat ze straks gaan doen, maar de meeste maken de definitieve keuze pas aan het einde van de studie. Maar hoe maak je de juiste keuze? En wat voor arts wil je zijn?


Advies op maat nodig?

In een oriënterend telefonisch gesprek bespreekt een medewerker van het Loopbaanbureau uw vraag en de mogelijkheden die het Loopbaanbureau biedt.


 

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd