U bent nu hier:

De juiste arts op de juiste plaats

Het KNMG Loopbaanbureau ondersteunt artsen (in spé) bij het maken van een evenwichtige keuze in hun beroep. Deze keuze sluit aan bij de persoonlijke kwaliteiten, prioriteiten en de levensfase waarin u zich bevindt. Een arts op de juiste plaats heeft meer motivatie, vitaliteit, inzet, medeverantwoordelijkheid, creativiteit en productiviteit!


Uitgelicht

In de 2e module van de Leergang Wetenschappelijk schrijven staan opbouw en inhoud van de publicatie centraal. We kijken naar het keuzeproces van de inhoudelijke onderdelen: hoe bepaal je wat je wel en niet opneemt? Vervolgens leer je hoe je een goede verhaallijn opbouwt. Er is aandacht voor zowel het onderwerp van de inleiding als voor de beschrijving van de methode en de materialen en de weergave van statistische uitkomsten en analyses. En je oefent in het schrijven van heldere alinea's, het expliciet maken van verbanden en het gebruik van kerngezinnen. Schrijf je in voor Module 2 Opbouw en inhoud van het artikel


Training op maat

Bent u op zoek naar een workshop of training op uw eigen locatie? Precies afgestemd op de behoefte van uw afdeling of organisatie? Het KNMG Loopbaanbureau verzorgt workshops en trainingen op maat. Op elke gewenste locatie. Wij ontwikkelen deze graag speciaal voor u.


Beroepskeuze voor artsen

Wat voor arts wil jij zijn?

Keuzes maken doe je elke dag. Maar wat als je nou worstelt met de keuze wat je na je studie geneeskunde gaat doen. Een aantal studenten weet al vanaf de eerste dag van de studie wat ze straks gaan doen, maar de meeste maken de definitieve keuze pas aan het einde van de studie. Maar hoe maak je de juiste keuze? En wat voor arts wil je zijn?


Advies op maat nodig?

In een oriënterend telefonisch gesprek bespreekt een medewerker van het Loopbaanbureau uw vraag en de mogelijkheden die het Loopbaanbureau biedt.


 

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd