U bent nu hier:

De juiste arts op de juiste plaats

Het KNMG Loopbaanbureau ondersteunt artsen (in spé) bij het maken van een evenwichtige keuze in hun beroep. Deze keuze sluit aan bij de persoonlijke kwaliteiten, prioriteiten en de levensfase waarin u zich bevindt. Een arts op de juiste plaats heeft meer motivatie, vitaliteit, inzet, medeverantwoordelijkheid, creativiteit en productiviteit!


Uitgelicht: Voluit werken én leven


De workshop is bedoeld voor vrouwelijke artsen (in opleiding) due bij et combineren van weken en zorgen willen vasthouden aan de drive en dromen waarmee ze destijds aan hun studie geneeskunde begonnen: mensen helpen en beter maken, goed worden in hun vak, etc. Deze workshop biedt handvatten bij het maken van keuzes die werkelijk bij u passen en laat zien hoe u uw Eigen professionele en persoonlijke ambities ten volle kan benutten en waarmaken.

Doelgroep: AIOS


Training op maat

Bent u op zoek naar een workshop of training op uw eigen locatie? Precies afgestemd op de behoefte van uw afdeling of organisatie? Het KNMG Loopbaanbureau verzorgt ook workshops en trainingen op maat. Op elke gewenste locatie. Wij ontwikkelen deze graag, speciaal voor u.


Beroepskeuze voor artsen

Wat voor arts wil jij zijn?

Keuzes maken doe je elke dag. Maar wat als je nou worstelt met de keuze wat je na je studie geneeskunde gaat doen. Een aantal studenten weet al vanaf de eerste dag van de studie wat ze straks gaan doen, maar de meeste maken de definitieve keuze pas aan het einde van de studie. Maar hoe maak je de juiste keuze? En wat voor arts wil je zijn?


Advies op maat nodig?

In een oriënterend telefonisch gesprek bespreekt een medewerker van het Loopbaanbureau uw vraag en de mogelijkheden die het Loopbaanbureau biedt.


 

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd