U bent nu hier:

Specialismen

Hulp bij het maken van je keuze? Hier vind je een overzicht van alle specialismen en profielen! Meer informatie >

KNMG Loopbaanbureau

Artsen die advies en ondersteuning nodig hebben bij de beantwoording van loopbaanvragen vinden een antwoord bij het KNMG Loopbaanbureau. Workshops, coaching, vacatures en meer.

KNMG Loopbaanbureau

Arts in Spe

Arts in Spe

Ook op Arts in Spe - de website voor geneeskundestudenten - vind je informatie over vervolgopleidingen.Dat beloof ik (intro)

In de documentaire van 'dat beloof ik' vertelen zeven jonge artsen over hun (toekomstig) werk, hun dromen, idealen en over hoe zij een goede doker zijn. Hier kun je de introductie van de film zien. Wil je de volledige film zien, log dan hier in.

Ook is deel 2 in premiere gegaan. De artsen zijn vier jaar ouder en aan hen worden vragen gesteld als: Zijn ze nog steeds zo ambitieus? Zijn hun dromen en idealen enigszins veranderd? Zijn ze zelf veranderd? Binnenkort kun je de trailer hier zien.

'Dat beloof ik'  is uitsluitend bedoeld voor individueel gebruik. Wil je 'Dat beloof ik' gebruiken voor andere (onderwijs-)doeleinden, bijvoorbeeld vertoon in een collegezaal of werkgroep, neem dan contact met ons op.Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd